Swedish French German Spanish
Swedish French German Spanish

Intensivkurs i Uppsala

License Trafikskola i Uppsala är en körskola i Uppsala som erbjuder Intensivkurser Uppsala vi rekommenderar Intensivkurs B-Personbil för de elever som har tid och de som vill få sitt körkort så snabbt som möjligt, att ta intensivkurs är även sparsamt. 

Våra Intensivkurser har allt man skulle kunna behöva för att ta körkort, det ingår körlektioner, Riskettan, Risktvåan och även teorin.

Våra Intensivkurser tar från 2-4 veckor. Intensivkursen hålls för att man ska kunna ta sitt körkort så snabbt som möjligt och så billigt som möjligt.

License Trafikskola Uppsala kommer att hjälpa dig genom hela vägen när du tar intensivkurs hos oss. Vi hjälper dig med all vägledning för att ta körkort.

Vid bokning av Intensivkurs i Uppsala börjar vi med att bestämma vilka tider som passar dig för körlektionerna sedan bokar vi in Riskettan, vi kommer även att ge dig inloggningen till Teorin för B-Persobil. Efter att du har kommit en bit med dina körlektioner så kommer din lärare att berätta för dig när du är redo för Risktvåan/Halkbana!

Boka Intensivkurs i Uppsala nu med License Trafikskola.

Vid intresse av att boka Intensivkurs Uppsala ring eller maila oss.

 

 


Teori Online
License Trafikskola AB

Kungsängsesplanaden, 14
753 18 Uppsala

Org. nr: 559198-1831

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Öppettider

Reception

Månd-Fredag: kl. 09:00 - 16:00

Körlektioner

Månd-Fredag: kl. 07:40 - 18:00

  123 631 4314  

      BG.: 5282 - 8449

License Trafikskola

© 2022 License Trafikskola AB. All rights reserved.