Swedish French German Spanish
Swedish French German Spanish

Intensivkurser för att spara tid och pengar!


 

Vi är en trafikskola i Uppsala som tillhandahåller intensivkurser, vi lägger upp din körutbildning efter dina behov. En intensivkurs innebär, att du tar ditt körkort i snabbare och tryggare. Därför krävs elever har tid och fokus att lägga ner dess veckor. Eleven kan börja med en testlektion, därefter kommer vi överens om hur vi ska lägga upp din körkortsutbildning. Planen är att du kör 2 lektioner per dag.

Vi alla lärs oss olika så det beror delvis på dina förkunskaper hur snabbt det går, 2- 4 veckor man räkna med. Fördelen med intensivkursen med License trafikskola är att den ger dig en bra start och många goda möjligheter så att snabbt som möjligt kunna nå ditt efterlängtade körkort. Beroende på dina förkunskaper med bilkörning, din tid samt trafikskola upplägg med körlektioner så kommer skolan och lärare samarbeta mycket med eleverna för få tiden och passa in så bra som möjligt. För ett bättre resultat och en effektivare körning så rekommenderar vi våra elever att läsa teori parallellt med körning. Detta för att eleverna ska ha goda kunskaper i sin körning, både praktiskt som teoretiskt, vilket ät till stor fördel mot intensivkursens slut där man lättare kan avgöra hur elevens körning har utvecklats.

Intensivkurser för B- körkort behörighet är mycket populär både lokalt och bland elever från andra städer i Sverige. Intensivutbildning är på kort tid.

License Trafikskola AB

Kungsängsesplanaden, 14
753 18 Uppsala

Org. nr: 559198-1831

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   123 631 4314   

BG.: 5282 - 8449

Öppettider

Reception

Månd-Torsd: kl. 09:00 - 16:00

Fredag: kl. 09:00 - 15:00

Körlektioner

Månd-Torsd: kl. 8:30 - 18:00

Fredag: kl. 8:00 - 16:00


© 2022 License Trafikskola AB. All rights reserved.